Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Renault Laguna, Koleos, Kangoo – Rapid

Deblocare Rapidă și Simplă a Radiourilor Auto Becker

Dacă deții cu bucurie un automobil Renault, te afli în locul potrivit. De ce spunem asta? Simplu. Suntem disponibili online și pregătiți să te ajutăm!

Dacă te confrunți cu situația în care radio-ul mașinii tale îți cere un cod, fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna bateriei sau ai avut mașina în service, avem soluția pentru codul de deblocare al radio-ului tău.

Procedura de aflare a seriei radio este simplă, pur și simplu spune „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, trebuie să dispui de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna specificată de producătorul Renault pe eticheta radio-ului. Vă prezentăm trei variante de extragere a radio-ului din bord:

Variantă A: Această variantă este cea mai întâlnită la autoturismele Renault și se aplică unităților audio care au patru orificii în cele patru colțuri. Prin aceste orificii se poate îndepărta o piedică care menține radio-casetofonul fixat în bordul mașinii. Se folosesc două chei dedicate pentru extragerea acestuia. Ca alternativă, se pot folosi patru cuie pentru lemn cu dimensiunile (3 x 80mm).

Variantă B: Această variantă se întâlnește la radio-casetofoanele care au două orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radio-ului. Prin intermediul acestor orificii se poate îndepărta o piedică care menține radio-casetofonul fixat în bordul mașinii. Se folosește o pereche de chei dedicate sau, ca alternativă, două pile de unghii.

Variantă C: Această variantă este întâlnită în special la autoturismele Renault fabricate după 2012 și se caracterizează prin lipsa orificiilor dedicate extragerii. Radio-ul este fixat în bord cu patru suruburi mascate de ornamentul din jurul lui. Pentru a extrage radio-casetofonul, trebuie să îndepărtați ornamentul (fixat cu clipsuri), apoi să desfaceți cele patru suruburi. După acești pași, radio-ul poate fi extras din bord pentru a accesa seria acestuia.

Oferim servicii de decodare pentru toate modelele Renault, inclusiv: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *