Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Renault – Serviciu Profesional

Deblocare Rapidă și Simplă a Radiourilor Auto Becker

Bună! Ești fericitul posesor al unui model auto Renault? Ești în locul potrivit. De ce spun asta? Simplu. Suntem online și pregătiți să te ajutăm!

Dacă ai un radio și, din diverse motive – fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai avut mașina în service – radio-ul îți cere un cod, nu-ți face griji. Avem codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura de aflarea a seriei radio este una simplă, pur și simplu spui „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, ai nevoie de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radioului. În continuare, prezentăm trei variante de extragere a radio-casetofonului din bord:

Varianta A: Această variantă este cea mai întâlnită la autoturismele Renault și se adresează unităților audio care au 4 orificii situate în cele 4 colțuri. Prin intermediul acestor orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul fix în bordul mașinii. Pentru extragerea radioului din Renault, se vor introduce 2 chei dedicate. Alternativ, se pot folosi 4 cuie pentru lemn cu dimensiunile (3 x 80mm).

Varianta B: Această variantă este întâlnită la radio-casetofoanele ce au 2 orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radioului. Prin intermediul acestor orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul fix în bordul mașinii. Pentru extragerea radioului din Renault, se va folosi o pereche de chei dedicate. Alternativ, o parte din clienții noștri au folosit 2 pile de unghii.

Varianta C: Această variantă este întâlnită în special la autoturismele Renault fabricate după 2012 și este caracterizată prin lipsa orificiilor/fantelor dedicate extragerii. Aceasta indică faptul că radio-ul este prins în bord cu 4 suruburi mascate de ornamentul din jurul radioului. Pentru a extrage radio-casetofonul, este necesară înlăturarea ornamentului (prins în clipsuri) din apropierea unității audio, după care, se vor desuruba cele 4 suruburi. Dupa parcurgerea acestor pași, se poate extrage radioul din bord pentru a avea acces la seria acestuia.

Realizăm decodări pentru radio-uri auto, casetofoane, playere, mp3 și navigații pentru aproape toate modelele Renault, inclusiv: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *