Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Renault Fuego, Fluence, Express – Simplu

Deblocare Rapidă și Simplă a Radiourilor Auto Becker

Bună! Ești un norocos posesor al unui automobil Renault? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. De ce spun asta? Simplu. Suntem aici online și pregătiți să-ți oferim ajutorul necesar!

Dacă te confrunți cu situația în care radio-ul mașinii tale Renault îți cere un cod, fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna bateriei sau ai dus mașina la service, avem soluția pentru tine – codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura pentru a afla seria radio-ului este una simplă, pe cât de simplă este să spui „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, ai nevoie de seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radio-ului. Aici îți prezentăm trei variante pentru a extrage radio-casetofonul din bord:

Varianta A. Această metodă este cea mai des întâlnită la mașinile Renault și se aplică unităților audio care au patru orificii situate în cele patru colțuri. Prin aceste orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul în poziție fixă în bordul mașinii. Se vor folosi două chei dedicate pentru a deschide aceste orificii. Alternativ, se pot folosi patru cuie pentru lemn cu dimensiunile (3 x 80mm).

Varianta B. Această metodă se aplică radio-casetofoanelor ce au două orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radio-ului. Prin aceste orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul în poziție fixă în bordul mașinii. Se vor folosi o pereche de chei dedicate sau, alternativ, doi șuruburi de unghii.

Varianta C. Această metodă este întâlnită mai ales la mașinile Renault fabricate după 2012 și este caracterizată prin lipsa orificiilor sau a fantelor dedicate extragerii. Lipsa acestor orificii indică faptul că radio-ul este prins în bord cu patru șuruburi mascate de ornamentul din jurul radio-ului. Pentru a extrage radio-casetofonul, este necesară înlăturarea ornamentului (care este prins în clipsuri) din apropierea unității audio, după care se vor desuruba cele patru șuruburi. După parcurgerea acestor pași, se poate extrage radio-ul din bord și vei avea acces la seria radio-ului.

Oferim servicii de decodare pentru radio-uri auto, casetofoane, playere, MP3-uri și navigații pentru aproape toate modelele Renault, printre care se numără: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana și Alaskana.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Renault Kadjar, Grand Scenic – Fiabil

Cod Pin Decodare Radio Mercedes Comand

Cod Deblocare Radio Renault: Cum să Obții Codul de Deblocare pentru Radio

Ești posesorul fericit al unui model auto Renault? Ai ajuns în locul potrivit! Suntem aici online și pregătiți să te ajutăm!

Dacă ai întâmpinat situații precum schimbarea bateriei, deconectarea bornei sau servisarea mașinii tale, iar radio-ul îți cere un cod de deblocare, nu-ți face griji! Avem soluția pentru tine – codul de deblocare pentru radio-ul tău Renault.

Procedura Simplă pentru Obținerea Seriei Radio

Pentru a decoda sistemul audio Renault, vei avea nevoie de seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radio-ului. Iată trei modalități de extragere a radio-ului din bord:

Varianta A: Pentru unitățile audio cu 4 orificii în cele 4 colțuri, introdu două chei dedicate în aceste orificii pentru a decupla piedica ce menține radio-casetofonul fixat în bord.

Alternativă: Poți folosi 4 cuie pentru lemn (3 x 80mm) în loc de cheile dedicate.

Varianta B: Pentru radio-casetofoanele cu 2 orificii în formă de linie în partea inferioară, folosește o pereche de chei dedicate pentru a decupla piedica ce fixează radio-casetofonul în bord.

Alternativă: Unele persoane au folosit cu succes 2 pile de unghii în locul cheilor dedicate.

Varianta C: Pentru autoturismele Renault fabricate după 2012, radio-ul este prins în bord cu 4 suruburi mascate de ornamentul din jurul radioului. Înlătură ornamentul prins în clipsuri, desurubează cele 4 suruburi pentru a extrage radio-casetofonul și pentru a accesa seria radio-ului.

Oferim servicii de decodare pentru aproape toate modelele Renault, inclusiv Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Ai nevoie de ajutor cu codul de deblocare pentru radio-ul tău Renault? Contactează-ne acum!

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Renault Laguna, Koleos, Kangoo – Rapid

Deblocare Rapidă și Simplă a Radiourilor Auto Becker

Dacă deții cu bucurie un automobil Renault, te afli în locul potrivit. De ce spunem asta? Simplu. Suntem disponibili online și pregătiți să te ajutăm!

Dacă te confrunți cu situația în care radio-ul mașinii tale îți cere un cod, fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna bateriei sau ai avut mașina în service, avem soluția pentru codul de deblocare al radio-ului tău.

Procedura de aflare a seriei radio este simplă, pur și simplu spune „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, trebuie să dispui de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna specificată de producătorul Renault pe eticheta radio-ului. Vă prezentăm trei variante de extragere a radio-ului din bord:

Variantă A: Această variantă este cea mai întâlnită la autoturismele Renault și se aplică unităților audio care au patru orificii în cele patru colțuri. Prin aceste orificii se poate îndepărta o piedică care menține radio-casetofonul fixat în bordul mașinii. Se folosesc două chei dedicate pentru extragerea acestuia. Ca alternativă, se pot folosi patru cuie pentru lemn cu dimensiunile (3 x 80mm).

Variantă B: Această variantă se întâlnește la radio-casetofoanele care au două orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radio-ului. Prin intermediul acestor orificii se poate îndepărta o piedică care menține radio-casetofonul fixat în bordul mașinii. Se folosește o pereche de chei dedicate sau, ca alternativă, două pile de unghii.

Variantă C: Această variantă este întâlnită în special la autoturismele Renault fabricate după 2012 și se caracterizează prin lipsa orificiilor dedicate extragerii. Radio-ul este fixat în bord cu patru suruburi mascate de ornamentul din jurul lui. Pentru a extrage radio-casetofonul, trebuie să îndepărtați ornamentul (fixat cu clipsuri), apoi să desfaceți cele patru suruburi. După acești pași, radio-ul poate fi extras din bord pentru a accesa seria acestuia.

Oferim servicii de decodare pentru toate modelele Renault, inclusiv: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Renault – Serviciu Profesional

Deblocare Rapidă și Simplă a Radiourilor Auto Becker

Bună! Ești fericitul posesor al unui model auto Renault? Ești în locul potrivit. De ce spun asta? Simplu. Suntem online și pregătiți să te ajutăm!

Dacă ai un radio și, din diverse motive – fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai avut mașina în service – radio-ul îți cere un cod, nu-ți face griji. Avem codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura de aflarea a seriei radio este una simplă, pur și simplu spui „cod deblocare Renault”.

Pentru a decoda un sistem audio Renault, ai nevoie de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radioului. În continuare, prezentăm trei variante de extragere a radio-casetofonului din bord:

Varianta A: Această variantă este cea mai întâlnită la autoturismele Renault și se adresează unităților audio care au 4 orificii situate în cele 4 colțuri. Prin intermediul acestor orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul fix în bordul mașinii. Pentru extragerea radioului din Renault, se vor introduce 2 chei dedicate. Alternativ, se pot folosi 4 cuie pentru lemn cu dimensiunile (3 x 80mm).

Varianta B: Această variantă este întâlnită la radio-casetofoanele ce au 2 orificii în formă de linie, situate în partea inferioară a radioului. Prin intermediul acestor orificii se poate decupla o piedică ce menține radio-casetofonul fix în bordul mașinii. Pentru extragerea radioului din Renault, se va folosi o pereche de chei dedicate. Alternativ, o parte din clienții noștri au folosit 2 pile de unghii.

Varianta C: Această variantă este întâlnită în special la autoturismele Renault fabricate după 2012 și este caracterizată prin lipsa orificiilor/fantelor dedicate extragerii. Aceasta indică faptul că radio-ul este prins în bord cu 4 suruburi mascate de ornamentul din jurul radioului. Pentru a extrage radio-casetofonul, este necesară înlăturarea ornamentului (prins în clipsuri) din apropierea unității audio, după care, se vor desuruba cele 4 suruburi. Dupa parcurgerea acestor pași, se poate extrage radioul din bord pentru a avea acces la seria acestuia.

Realizăm decodări pentru radio-uri auto, casetofoane, playere, mp3 și navigații pentru aproape toate modelele Renault, inclusiv: Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Scenic, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Decodare Radio Element Odyssey CR-Z City S2000 Logo

cod decodare radio Honda

Salutare!

Ești un fericit posesor al unui model auto Honda? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. De ce spun asta? Simplu. Dacă deții un radio și, din diverse motive, precum schimbarea bateriei, deconectarea bornei de la baterie sau vizita la service-ul auto, radio-ul îți cere un cod, noi avem soluția pentru tine.

Procedura pentru a afla acest cod este una simplă, chiar mai rapid decât ai zice „cod decodare Honda”.

Varianta 1:

A. Obținerea seriei unui radio CD Honda:

 • Activează contactul și oprește radio-ul.
 • Apasă simultan butoanele 1 și 6, și ține-le apăsate în timp ce pornesti radio-ul.
 • Seria radio-ului va fi afișată pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită în două ecrane) sau 12345678.
 • Notează seria radio-ului, necesară în procesul de decodare în formularul „Decodare Radio Honda”.

B. Obținerea seriei unui sistem de navigație Honda fabricat între 2003-2008:

 • Activează contactul și oprește radio-ul.
 • Apasă simultan și menține butoanele SEEK/SKIP și CH/DISC, apoi, fără a ridica degetele de pe butoanele anterioare, apasă butonul PWR/VOL pentru o secundă.
 • Seria radio-ului va fi afișată pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită în două ecrane) sau 12345678.
 • Notează seria radio-ului, necesară în procesul de decodare în formularul „Decodare Radio Honda”.

C. Obținerea seriei unui sistem de navigație Honda fabricat între 2008-prezent:

 • Activează contactul și pornește radio-ul.
 • Apasă simultan și menține butoanele „MAP” + „MENU” + „CANCEL” câteva secunde până când apare meniul de service.
 • Pentru a obține seria, navighează din meniul de service prin următoarele module: „Diagnosis Items” => „Unit Check” => „Navi ECU” => „Serial No”.
 • Notează seria radio-ului, necesară în procesul de decodare în formularul „Decodare Radio Honda”.

Varianta 2:

Dacă niciuna dintre metodele din Varianta 1 nu funcționează pentru a afla seria radio-ului, singura alternativă rămasă este să extragi unitatea audio din bord. Odată ce ai scos radio-ul din bord, vei putea observa o etichetă lipită pe partea superioară (sau laterală) a carcasei radio-ului, pe care va fi scrisă seria radio-ului, necesară în procesul de decodare.

Serviciul de aflarea a codului de deblocare/decodare radio pentru radio-ul tău este contra cost.

Ține cont că acesta este un serviciu plătit, dar garantăm că poți obține codul de deblocare într-un mod simplu, rapid și la un preț accesibil!

Efectuăm decodări pentru casetofoane, playere, radiouri, MP3-uri, sisteme de navigație, DVD-uri, CD-uri pentru aproape toate modelele Honda: ZR-V, Stream, Shuttle, S2000, Ridgeline, Prelude, Pilot, Odyssey, NSX, Logo, Legend, Jazz, Integra, Insight, HR-V, FR-V, Element, CRX, CR-Z, CR-V, Concerto, Civic, City, Aerodeck, Accord.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Decodare Radio FR-V CR-V HR-V Prelude Jazz Accord CRX

cod decodare radio Honda

Salutare! Ești un fericit posesor al unui model auto Honda? Ești în locul potrivit. De ce spun asta? Pentru că, simplu, ai un radio și, din diverse motive: poate ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai dus mașina la service, radio-ul îți cere un cod. Avem codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura de aflarea a acestuia este cât se poate de simplă, de parcă ai spune „cod decodare Honda”.

Variantă 1:

A. Obținerea seriei unui radio CD Honda

1. Puneti contactul și opriți radio-ul.
2. Apăsați simultan butoanele 1 și 6, iar cu aceste două butoane apăsate în continuare, porniți radio-ul.
3. Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită în 2 ecrane) sau 12345678.
4. Fotografiați seria radio-ului, necesară procesului de decodare, în formularul "Decodare Radio Honda".

B. Obținerea seriei unei navigații dintr-o Honda produsă între 2003-2008

1. Puneti contactul și opriți radio-ul.
2. Apăsați simultan și mențineți butoanele SEEK/SKIP și CH/DISC, apoi, fără a ridica degetele de pe butoanele anterioare, apăsați pentru o secundă butonul PWR/VOL.
3. Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită în 2 ecrane) sau 12345678.
4. Fotografiați seria radio-ului, necesară procesului de decodare, în formularul "Decodare Radio Honda".

C. Obținerea seriei unei navigații dintr-o Honda produsă între 2008-Present

1. Puneti contactul și porniți radio-ul.
2. Apăsați simultan și mențineți butoanele "MAP" + "MENU" + "CANCEL" câteva secunde până când apare meniul de service.
3. Pentru a obține seria, navigați din meniul de service prin următoarele module: "Diagnosis Items" => "Unit Check" => "Navi ECU" => "Serial No".
4. Fotografiați seria radio-ului, necesară procesului de decodare, în formularul "Decodare Radio Honda".

Variantă 2:

Dacă nicio metodă din Varianta 1 nu vă permite aflarea seriei radio-ului, singura alternativă rămasă este extragerea unității audio din bord. Odată extras radio-ul din bord, veți putea observa o etichetă lipită pe partea superioară (sau laterală) a carcasei radio-ului, iar pe acea etichetă veți putea citi seria radio-ului, necesară procesului de decodare.

Serviciul de aflarea a codului de deblocare / decodare radio pentru radio-ul tău este contra cost.

Ține cont că acesta este un serviciu și că orice serviciu este contra cost. Dar valoarea și profesionalismul nostru ne fac să spunem că îți poți afla codul de deblocare într-un mod simplu, rapid și ieftin!

Realizăm decodări casetofoane, playere, radiouri, MP3-uri, navigații auto, DVD-uri, CD-uri pentru aproape toate modelele Honda: ZR-V, Stream, Shuttle, S2000, Ridgeline, Prelude, Pilot, Odyssey, NSX, Logo, Legend, Jazz, Integra, Insight, HR-V, FR-V, Element, CRX, CR-Z, CR-V, Concerto, Civic, City, Aerodeck, Accord.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Decodare Radio Stream Legend Concerto ZR-V Civic Integra

cod decodare radio Honda

Bună! Ești un fericit posesor al unui model auto Honda? Se pare că ai ajuns exact unde trebuie. De ce spun asta? E simplu. Dacă deții un radio și, din diverse motive – fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai avut nevoie de servicii pentru mașină – radio-ul îți cere un cod de deblocare. Nu-ți face griji! Avem codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura pentru a-l obține este foarte simplă, cât să spui „cod decodare Honda”.

Varianta 1:

A. Obținerea seriei unui radio CD Honda

 1. Puneti contactul și opriți radioul.
 2. Apăsați simultan butoanele 1 și 6 și, menținându-le apăsate, porniți radioul.
 3. Seria radioului va apărea pe ecran, sub forma: U1234 L5678 (împărțită pe 2 ecrane) sau 12345678.
 4. Retineți seria radioului, necesară în procesul de decodare, și completați formularul „Decodare Radio Honda”.

B. Obținerea seriei unei navigații pentru Honda produse între 2003-2008

 1. Puneti contactul și opriți radioul.
 2. Apăsați și mențineți apăsate butoanele SEEK/SKIP și CH/DISC, apoi, fără a le ridica, apăsați butonul PWR/VOL pentru o secundă.
 3. Seria radioului va apărea pe ecran, sub forma: U1234 L5678 (împărțită pe 2 ecrane) sau 12345678.
 4. Retineți seria radioului, necesară în procesul de decodare, și completați formularul „Decodare Radio Honda”.

C. Obținerea seriei unei navigații pentru Honda produse între 2008-prezent

 1. Puneti contactul și porniți radioul.
 2. Apăsați și mențineți apăsate butoanele „MAP” + „MENU” + „CANCEL” câteva secunde până când apare meniul de service.
 3. Din meniul de service, navigați către: „Diagnosis Items” => „Unit Check” => „Navi ECU” => „Serial No”.
 4. Retineți seria radioului, necesară în procesul de decodare, și completați formularul „Decodare Radio Honda”.

Varianta 2:

Dacă nicio metodă din Varianta 1 nu vă permite să obțineți seria radioului, singura alternativă rămasă este să extrageți unitatea audio din bord. Odată ce ați scos radio-ul din bord, veți putea observa o etichetă lipită pe partea superioară (sau laterală) a carcasei radio-ului, pe care veți găsi seria radioului, necesară în procesul de decodare.

Serviciul pentru obținerea codului de deblocare / decodare radio pentru radio-ul tău este disponibil contra cost.

Țineți cont că acesta este un serviciu plătit, așa cum sunt majoritatea serviciilor. Dar valoarea și profesionalismul nostru fac ca obținerea codului de deblocare să fie simplă, rapidă și accesibilă!

Oferim servicii de decodare pentru casetofoane, playere, radiouri, mp3-uri, navigații, DVD-uri și CD-uri pentru aproape toate modelele Honda: ZR-V, Stream, Shuttle, S2000, Ridgeline, Prelude, Pilot, Odyssey, NSX, Logo, Legend, Jazz, Integra, Insight, HR-V, FR-V, Element, CRX, CR-Z, CR-V, Concerto, Civic, City, Aerodeck și Accord.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Decodare Radio Insight Shuttle Aerodeck Ridgeline Pilot NSX

Cod Deblocare Radio Honda

Salut! Ești un norocos posesor al unui model auto Honda? Ești exact unde trebuie să fii. De ce spun asta? E simplu. Dacă ai un radio și, din diverse motive – fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai dus mașina la service – radio-ul îți cere un cod, noi avem soluția pentru deblocare.

Procedura pentru aflarea acestui cod este cât se poate de simplă, pur și simplu spui „cod decodare Honda”.

Varianta 1:

A. Obținerea seriei unui radio CD Honda:

1. Activează contactul și oprește radioul.
2. Apasă simultan butoanele 1 și 6, apoi, cu aceste două butoane ținute apăsate, pornește radioul.
3. Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită în două ecrane) sau 12345678.
4. Notează seria radio-ului, necesară în procesul de decodare, în formularul "Decodare Radio Honda".

B. Obținerea seriei unei navigații dintr-o Honda produsă între 2003-2008:

1. Activează contactul și oprește radioul.
2. Apasă simultan și menține apăsate butoanele SEEK/SKIP și CH/DISC, apoi, fără să ridici degetele de pe butoanele anterioare, apasă butonul PWR/VOL timp de o secundă.
3. Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită în două ecrane) sau 12345678.
4. Notează seria radio-ului, necesară în procesul de decodare, în formularul "Decodare Radio Honda".

C. Obținerea seriei unei navigații dintr-o Honda produsă între 2008-prezent:

1. Activează contactul și pornește radioul.
2. Apasă simultan și menține apăsate butoanele "MAP" + "MENU" + "CANCEL" câteva secunde până când apare meniul de service.
3. Pentru a obține seria, navighează din meniul de service prin următoarele module: "Diagnosis Items" => "Unit Check" => "Navi ECU" => "Serial No".
4. Notează seria radio-ului, necesară în procesul de decodare, în formularul "Decodare Radio Honda".

Varianta 2:

Dacă nicio metodă din Varianta 1 nu îți permite să afli seria radio-ului, singura alternativă rămasă este extragerea unității audio din bord. Odată ce ai scos radio-ul din bord, vei observa o etichetă lipită pe partea superioară (sau laterală) a carcasei radio-ului, iar pe acea etichetă va fi scrisă seria radio-ului, necesară în procesul de decodare.

Serviciul nostru de obținere a codului de deblocare / decodare radio pentru radio-ul tău este contra cost.

Ține cont că acesta este un serviciu plătit, dar valoarea și profesionalismul nostru garantează că vei obține codul de deblocare într-un mod simplu, rapid și accesibil!

Realizăm decodări pentru casetofoane, playere, radiouri, mp3-uri, navigații, dvd-uri, cd-uri pentru aproape toate modelele Honda: ZR-V, Stream, Shuttle, S2000, Ridgeline, Prelude, Pilot, Odyssey, NSX, Logo, Legend, Jazz, Integra, Insight, HR-V, FR-V, Element, CRX, CR-Z, CR-V, Concerto, Civic, City, Aerodeck, Accord.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Honda Aerodeck Accord NSX FR-V

Cod Deblocare Radio Honda

Bună, ești un fericit posesor al unui autoturism Honda? Ești exact unde trebuie să fii. De ce spun asta? Simplu. Ai un radio, iar din diverse motive: fie că ai schimbat bateria, ai deconectat borna de la baterie sau ai dus mașina la service, radio-ul îți cere un cod. Nu-ți fă griji, avem codul de deblocare pentru radio-ul tău.

Procedura pentru aflarea acestui cod este una extrem de simplă, chiar dacă pare complicat să spui „cod deblocare Honda”.

Varianta 1:

A. Obținerea seriei unui radio CD Honda:

 1. Porniți contactul și opriți radio-ul.
 2. Apăsați simultan butoanele 1 și 6, și țineți-le apăsate în timp ce porniți radio-ul.
 3. Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită pe 2 ecrane) sau 12345678.
 4. Retineți seria radio-ului, necesară pentru procesul de decodare, și introduceți-o în formularul „Decodare Radio Honda”.

B. Obținerea seriei unei navigații dintr-un Honda produs între 2003-2008:

 1. Porniți contactul și opriți radio-ul.
 2. Apăsați simultan și mențineți butoanele SEEK/SKIP și CH/DISC, apoi, fără a ridica degetele de pe butoanele anterioare, apăsați butonul PWR/VOL pentru o secundă.
 3. Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (împărțită pe 2 ecrane) sau 12345678.
 4. Retineți seria radio-ului, necesară pentru procesul de decodare, și introduceți-o în formularul „Decodare Radio Honda”.

C. Obținerea seriei unei navigații dintr-un Honda produs între 2008-prezent:

 1. Porniți contactul și porniți radio-ul.
 2. Apăsați simultan și mențineți butoanele „MAP” + „MENU” + „CANCEL” câteva secunde până când apare meniul de service.
 3. Pentru a obține seria, navigați în meniul de service prin următoarele module: „Diagnosis Items” => „Unit Check” => „Navi ECU” => „Serial No”.
 4. Retineți seria radio-ului, necesară pentru procesul de decodare, și introduceți-o în formularul „Decodare Radio Honda”.

Varianta 2:

Dacă niciuna dintre metodele din Varianta 1 nu vă permite să aflați seria radio-ului, singura opțiune rămasă este să extrageți unitatea audio din bord. Odată ce ați scos radio-ul din bord, veți observa o etichetă lipită pe partea superioară (sau laterală) a carcasei radio-ului, pe care va fi scrisă seria radio-ului, necesară procesului de decodare.

Serviciul de aflarea a codului de deblocare / decodare radio pentru radio-ul tău este disponibil contra cost.

Este important să țineți cont că acesta este un serviciu plătit, așa cum sunt majoritatea serviciilor. Dar calitatea și profesionalismul nostru fac ca să puteți obține codul de deblocare într-un mod simplu, rapid și convenabil!

Oferim servicii de decodare pentru aproape toate modelele Honda: ZR-V, Stream, Shuttle, S2000, Ridgeline, Prelude, Pilot, Odyssey, NSX, Logo, Legend, Jazz, Integra, Insight, HR-V, FR-V, Element, CRX, CR-Z, CR-V, Concerto, Civic, City, Aerodeck, Accord.

Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Honda CRX CR-Z CR-V Concerto Civic City

Cod Deblocare Radio Honda

Bună, ești norocosul posesor al unei mașini Honda? Ai ajuns în locul potrivit. De ce spun asta? E simplu. Dacă ai un radio și, din diverse motive, cum ar fi schimbarea bateriei, deconectarea bornei sau o vizită la service, radio-ul îți cere un cod, noi avem soluția pentru deblocarea lui.

Procedura este simplă, așa cum spui tu: „cod deblocare Honda”.

Varianta 1:

A. Cum obții seria unui radio CD Honda

 • Porniți mașina și opriți radio-ul.
 • Apăsați simultan butoanele 1 și 6, iar apoi menținând aceste butoane apăsate, porniți radio-ul.
 • Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (afisată pe 2 ecrane) sau 12345678.
 • Înregistrează seria radio-ului, necesară pentru procesul de deblocare, în formularul „Decodare Radio Honda”.

B. Cum obții seria unei navigații Honda produse între 2003-2008

 • Porniți mașina și opriți radio-ul.
 • Apăsați simultan și mențineți butoanele SEEK/SKIP și CH/DISC, apoi, fără a ridica degetele de pe aceste butoane, apăsați butonul PWR/VOL pentru o secundă.
 • Seria radio-ului va apărea pe ecran. Exemplu: U1234 L5678 (afisată pe 2 ecrane) sau 12345678.
 • Înregistrează seria radio-ului, necesară pentru procesul de deblocare, în formularul „Decodare Radio Honda”.

C. Cum obții seria unei navigații Honda produse între 2008 și prezent

 • Porniți mașina și radio-ul.
 • Apăsați simultan și mențineți butoanele „MAP” + „MENU” + „CANCEL” pentru câteva secunde până când apare meniul de service.
 • Pentru a obține seria, navigați în meniul de service și accesați următoarele module: „Diagnosis Items” => „Unit Check” => „Navi ECU” => „Serial No”.
 • Înregistrează seria radio-ului, necesară pentru procesul de deblocare, în formularul „Decodare Radio Honda”.

Varianta 2:

Dacă nicio metodă din Varianta 1 nu funcționează pentru a afla seria radio-ului, singura alternativă este să extragi unitatea audio din bord. Odată ce ai scos radio-ul din bord, vei observa o etichetă lipită pe partea superioară (sau laterală) a carcasei, pe care vei găsi seria radio-ului, necesară pentru procesul de deblocare.

Serviciul nostru de decodare a codului de deblocare pentru radio-ul tău este disponibil contra cost.

Ține cont că acesta este un serviciu plătit și că orice serviciu implică un cost. Totuși, valoarea și profesionalismul nostru fac posibil ca tu să îți poți recupera codul de deblocare într-un mod simplu, rapid și la un preț accesibil!

Oferim servicii de decodare pentru aproape toate modelele Honda: ZR-V, Stream, Shuttle, S2000, Ridgeline, Prelude, Pilot, Odyssey, NSX, Logo, Legend, Jazz, Integra, Insight, HR-V, FR-V, Element, CRX, CR-Z, CR-V, Concerto, Civic, City, Aerodeck, Accord.