Publicat pe Lasă un comentariu

Cod Deblocare Radio Renault Kadjar, Grand Scenic – Fiabil

Cod Pin Decodare Radio Mercedes Comand

Cod Deblocare Radio Renault: Cum să Obții Codul de Deblocare pentru Radio

Ești posesorul fericit al unui model auto Renault? Ai ajuns în locul potrivit! Suntem aici online și pregătiți să te ajutăm!

Dacă ai întâmpinat situații precum schimbarea bateriei, deconectarea bornei sau servisarea mașinii tale, iar radio-ul îți cere un cod de deblocare, nu-ți face griji! Avem soluția pentru tine – codul de deblocare pentru radio-ul tău Renault.

Procedura Simplă pentru Obținerea Seriei Radio

Pentru a decoda sistemul audio Renault, vei avea nevoie de seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna trecută de producătorul Renault pe eticheta radio-ului. Iată trei modalități de extragere a radio-ului din bord:

Varianta A: Pentru unitățile audio cu 4 orificii în cele 4 colțuri, introdu două chei dedicate în aceste orificii pentru a decupla piedica ce menține radio-casetofonul fixat în bord.

Alternativă: Poți folosi 4 cuie pentru lemn (3 x 80mm) în loc de cheile dedicate.

Varianta B: Pentru radio-casetofoanele cu 2 orificii în formă de linie în partea inferioară, folosește o pereche de chei dedicate pentru a decupla piedica ce fixează radio-casetofonul în bord.

Alternativă: Unele persoane au folosit cu succes 2 pile de unghii în locul cheilor dedicate.

Varianta C: Pentru autoturismele Renault fabricate după 2012, radio-ul este prins în bord cu 4 suruburi mascate de ornamentul din jurul radioului. Înlătură ornamentul prins în clipsuri, desurubează cele 4 suruburi pentru a extrage radio-casetofonul și pentru a accesa seria radio-ului.

Oferim servicii de decodare pentru aproape toate modelele Renault, inclusiv Zoe, Wind, Vel, Statis, Twizy, Twingo, Trafic, Talisman, Symbol, Scenic, RX4, Safrane, Modus, Megane, Master, Latitude, Laguna, Koleos, Kangoo, Kadjar, Grand Scenic, Grand Espace, Fuego, Fluence, Express, Espace, Clio, Captur, Avantime, Arkana, Alaskana.

Ai nevoie de ajutor cu codul de deblocare pentru radio-ul tău Renault? Contactează-ne acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *