Publicat pe Lasă un comentariu

Decodare Radio Alfa Romeo – Deblocarea Ușoară a Sistemelor Audio Auto

Obțineți Codul pentru Radiourile și Casetofoanele Auto Blaupunkt

Suntem Experți în Decodarea Casetofoanelor Auto Alfa Romeo

Serviciul nostru specializat se concentrează pe decodarea casetofoanelor și sistemelor de navigație auto Alfa Romeo. Este creat pentru proprietarii de mașini Alfa Romeo care doresc să-și deblocheze sistemul audio original, fie că este vorba de radio, CD, navigație, DVD, MP3 sau casetofon auto. Tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați seria dispozitivului audio pentru a obține codul de deblocare.

Decodare Radio și Casetofoane Alfa Romeo

Obțineți codul de deblocare pentru radio și casetofoanele Alfa Romeo aici. Identificați seria dispozitivului audio, completați un simplu formular, și obțineți codul de deblocare rapid. Nu este nevoie să trimiteți dispozitivul la noi; efectuăm decodarea exclusiv online, protejând garanția și sigiliul unității audio.

Generați codul radio

Generați codul radio
Notă: Unitățile audio „Magneti Marelli” nu pot fi decodate online.

Obținerea codului de deblocare pentru radio nu necesită decât informațiile esențiale. Nu cerem informații tehnice sau financiare suplimentare. Dacă aveți întrebări despre cum să extrageți unitatea audio, modalități de plată sau dacă este necesar să ne trimiteți dispozitivul pentru decodare, consultați secțiunea de Întrebări Frecvente.

Decodare Radio CD Alfa Romeo – Cod Radio Alfa Romeo

Decodarea sistemelor audio originale Alfa Romeo, precum casetofonul auto, DVD-ul, CD-ul, navigația, playerul, radio sau MP3-ul, necesită seria sistemului audio. Găsiți seria pe o etichetă indicată de producătorul Alfa Romeo. Iată cum puteți identifica seria radio-CD Alfa Romeo.

Extragerea Unității Audio

Pentru a extrage unitatea audio, utilizați chei de extragere speciale disponibile în magazine de electronică/auto sau online. Introduceți cheile în găurile de extragere și apăsați până auziți un clic, indicând decuplarea piedicilor. După aceea, puteți extrage ușor casetofonul.

Cum introduceți Codul Radio la Alfa Romeo?

Pentru a debloca sistemul audio original Alfa Romeo, cum ar fi CD-ul, MP3-ul, radio, navigația, casetofonul auto, playerul sau DVD-ul, introduceți codul de deblocare, similar cu un PIN la telefoanele mobile. Procesul este simplu:

  1. Porniți radioul, iar pe ecran apare „CODE” urmat de „- – – -„.
  2. Tastați butoanele corespunzătoare cifrelor codului.

De exemplu, dacă codul radioului este 3141, apăsați butonul 3, apoi butonul 1, apoi 4, apoi 1. Astfel, casetofonul se va debloca și reda prima stație de radio.

Atenție: Introducerea repetată a unui cod greșit poate bloca permanent sistemul audio.

Fiecare radio OEM Alfa Romeo are un cod unic, așa că codul de la altă mașină sau unitate audio similară nu va funcționa pe mașina dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *