Publicat pe Lasă un comentariu

Serviciul Online de Decodare a Casetofoanelor Auto Blaupunkt

Obțineți Codul pentru Radiourile și Casetofoanele Auto Blaupunkt

Suntem aici pentru a ajuta posesorii de sisteme audio Blaupunkt să-și decodeze dispozitivele. Indiferent dacă este vorba despre un player, un MP3, un CD auto, un radio, un DVD, un casetofon sau o unitate de navigație, recuperarea codului dispozitivului audio este simplă și necesită doar seria acestuia.

Decodarea Radiourilor și Casetofoanelor Auto Blaupunkt

În această secțiune, puteți obține online codul original de deblocare pentru echipamentele audio Blaupunkt, indiferent dacă este vorba de un player, un MP3, un CD auto, un radio, un DVD, un casetofon sau o unitate de navigație. Pentru a începe procesul de decodare a radioului Blaupunkt, trebuie să identificați seria dispozitivului pe care doriți să îl decodați. Odată ce aveți seria dispozitivului audio Blaupunkt, completați formularul de mai jos cu detaliile solicitate și plasați comanda de decodare. Efectuăm exclusiv decodări online, bazate doar pe seria dispozitivului, fără a interveni fizic sau hardware asupra acestuia, astfel încât sigiliul și garanția dispozitivului nu vor fi afectate.

Generați codul radio

Generați codul radio
Pentru decodarea radiourilor și casetofoanelor auto Blaupunkt, avem nevoie DOAR de informațiile solicitate în formularul de mai sus. Nu vă vom cere alte informații tehnice sau financiare. Dacă aveți întrebări precum: „Cum pot să extrag radioul din bord?”, „Cum plătesc?”, sau „Aveți nevoie de radioul meu pentru decodare sau doar de seria lui?”, vă rugăm să vizitați secțiunea de Întrebări Frecvente.

Extragerea și Decodarea Radiourilor CD Blaupunkt

Pentru a decoda un sistem audio Blaupunkt, aveți nevoie doar de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna indicată de producătorul Blaupunkt pe eticheta radioului. Aici vă prezentăm cea mai simplă metodă de identificare a seriei unui radio-CD Blaupunkt.

Pentru a extrage unitatea audio, aveți nevoie de chei speciale de extragere cu indicativul PC5-83. Aceste chei pot fi achiziționate din magazine specializate în electronica/auto sau online. Introduceți cheile în găurile de extragere până când auziți un clic (care indică deblocarea). După ce ați deblocat unitatea, o puteți extrage cu ușurință. În imaginea alăturată, puteți vedea un player radio-CD Blaupunkt, împreună cu găurile de extragere și poziția lor, precum și cheile necesare pentru extragere.

După extragerea unității audio, veți găsi seria radioului pe etichetă, iar în unele cazuri, seria poate fi gravată sau ștanțată pe tabla radioului, așa cum este prezentat în imaginea alăturată. Atât seria, cât și poza etichetei sunt necesare în secțiunea de decodare.

Realizăm decodări pentru aproape orice player MP3, DVD, navigație auto, CD, casetofon sau radiou marca Blaupunkt, indiferent de marca mașinii: Suzuki, Nissan, DAF, Scania, Rover, Maserati, Renault, Skoda, Citroen, BMW, Land Rover, Lancia, Peugeot, Alfa Romeo, Mercedes-Benz, Opel, MAN, Ford, Iveco, Fiat, Honda.

Ultimele unități audio Blaupunkt decodate includ: Bavaria C Reverse RDS, Daily / Iveco Gamma S MY06 MP3, Santa Monica CD30, Carolina DJ50, Augsburg C30, Delta / Lancia 844 Mp3 Low, CAR300, MP48, Multipla / Fiat 186 NAV, Mito / Alfa 955 Mp3 Plus Titanio LX438, Coach CRD42 24v, Canberra RCM85, 156 / Alfa 932 RNS4 Connect 4×4, Ypsilon RNS3, TRC 24V, Lubeck RCC45, Travelpilot RNS150, Ducato / Fiat 250 CD, TRD47.

Serviciul nostru simplificat de decodare Blaupunkt este aici pentru a vă ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *