Publicat pe Lasă un comentariu

Decodarea Radiourilor Alfa Romeo – Deblocare Rapida și Profesională

Obțineți Codul pentru Radiourile și Casetofoanele Auto Blaupunkt

Bine ați venit în secțiunea noastră specializată pentru decodarea dispozitivelor audio Alfa Romeo, care poate acoperi o gamă variată de echipamente, cum ar fi radiourile, sistemele de navigație auto, CD-urile, DVD-urile, playerele MP3 sau casetofoanele auto. Pentru a începe procesul de decodare a radioului Alfa Romeo, vă rugăm să urmați pașii pentru identificarea seriei dispozitivului pe care doriți să îl decodați. Procesul se desfășoară exclusiv online, fără a necesita intervenții fizice sau hardware asupra dispozitivului, astfel că garanția și siguranța acestuia rămân intacte.

Dacă aveți o serie care nu se regăsește în lista noastră de selecție, vă invităm să ne contactați pentru a găsi o soluție personalizată.

Vă rugăm să aveți în vedere că unitățile audio „Magneti Marelli” nu pot fi decodate online.

Pentru a decoda radiourile cu casetofon de la Alfa Romeo și a obține codul de deblocare, avem nevoie doar de informațiile solicitate în formularul de mai jos. Nu cerem informații tehnice sau financiare suplimentare. Pentru întrebări referitoare la cum să extrageți radioul din bord, detalii legate de plată sau necesitatea decodării radio, vă rugăm să consultați secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.

Decodarea Radiourilor CD Alfa Romeo – Codul Radio Alfa Romeo

Pentru a decoda un sistem audio original Alfa Romeo, care poate fi un casetofon auto, DVD, CD, sistem de navigație, player, radio sau MP3, este necesar să cunoașteți seria sistemului audio. Această serie este întotdeauna înscrisă pe o etichetă de către producătorul Alfa Romeo. În această secțiune, vă prezentăm o metodă simplă de identificare a seriei radioului.

Pentru extragerea unității audio de pe sina sau suport, puteți utiliza cheile speciale de extragere pe care le puteți achiziționa de la magazine specializate în electronică/auto sau le puteți comanda online.

Pentru a extrage unitatea audio, introduceți cheile în găurile destinate extragerii până când auziți un „click”, semn că piedica a fost decuplată. După aceasta, casetofonul se poate extrage cu ușurință. O poză a unui radio-cd player Alfa 939 MP3 este alăturată pentru a vă ajuta să identificați găurile și cheile necesare pentru extragere.

După ce ați extras unitatea audio, veți găsi seria pe etichetă, iar în unele cazuri, seria poate fi gravată sau stantată pe tabla radioului.

Decodarea Radiourilor Casetofon CD MP3 Alfa Romeo

Etichetele pentru radiourile Alfa Romeo sunt întâlnite frecvent și sunt poziționate într-un mod similar. O etichetă de pe un Radio CD Blaupunkt, provenit dintr-o mașină Alfa Romeo 159 din 2008, este prezentată în imaginea alăturată. Seria este ușor de identificat și este evidențiată cu roz. Scopul acestui exemplu este să vă ajute să găsiți seria propriului sistem audio montat pe mașina dvs. Alfa Romeo.

Este important de menționat că lipsa seriei face imposibilă decodarea unității audio online.

Cum să introduceți codul radio la o Alfa Romeo?

Pentru a debloca un sistem audio original Alfa Romeo, cum ar fi un CD, MP3, radio, sistem de navigație, casetofon auto, player sau DVD, trebuie să introduceți codul de deblocare, asemănător cu un PIN pentru telefoane mobile. În această secțiune, vă prezentăm cea mai comună metodă de introducere a codului de deblocare pentru radiourile CD OEM Alfa Romeo.

  1. Porniți radioul și pe ecran va apărea „CODE”, urmat de „- – – -„.
  2. Tastați butoanele corespunzătoare cifrelor codului. De exemplu, dacă codul radioului este 5241, apăsați butonul 5, apoi 2, apoi 4, apoi 1. CD player-ul se va debloca automat și va porni primul post de radio scanat.

Este important să evitați introducerea repetată a unui cod de deblocare incorect, deoarece acest lucru poate duce la blocarea definitivă a sistemului audio.

Fiecare radio OEM Alfa Romeo are propriul său cod, astfel că codul de la o altă mașină sau unitate audio similară nu va funcționa pe mașina dvs.

Oferim servicii de decodare pentru aproape toate modelele Alfa Romeo, inclusiv Alfa Stelvio, Giulia, 4C, Alfa 164, Alfa 156, Alfa 145, Alfa 75, MiTo, 8C, Alfasud, Giulietta, Alfa 155, GTV, Alfa 33, Crosswagon, Alfa 166, Alfetta, GT, Alfa 90, Sprint, Brera, Junior, Spider, Alfa 147.

Cele mai recente unități audio Alfa Romeo decodate includ: 940 FL VP2 ECE, Alfa 955 SB08 LOW PLUS, 955 VP2 ECE PD NAV, Alfa 937 CD MP3, Alfa GTV, Alfa 939 CD, Alfa 940, Alfa 937 High, 156 / ALFA 932 RNS4 NAV 4×4, 147 GTA / ALFA 937/947 GTA MP3 SB05, 22DC710/25S, 159 / ALFA 939 MP3 SB08, Continental, Travelpilot, Alfa 156 CD NS, Alfa 939 CD, Bosch, Philips, 147 / ALFA 937/947 JAPAN MP3 B+M, 940 SB12 PLUS, GTV RNS 3 GN, Uconnect 6.5 RA3 / VP4 940 EU, Alfa 156 High CD, 156 GTA / ALFA 932 GTA CONN NAV, MITO / ALFA 955 DAA EU MP3, RNS 3 GN, MITO / ALFA 955, 955 GTA / ALFA 932, Alfa GT, Alfa 940 / 955, 159 / ALFA 939, 156 / ALFA 932.

Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări sau pentru a oferi asistență suplimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *