Publicat pe Lasă un comentariu

Decodare Radio Casetofoane Renault – Serviciul #1 pentru Sistemele Audio Renault

Obțineți Codul pentru Radiourile și Casetofoanele Auto Blaupunkt

Expertiza în Decodarea Casestofoanelor și Navigațiilor Auto Renault

Serviciul nostru online de Decodare Casetofoane auto Renault este soluția perfectă pentru proprietarii de vehicule Renault care doresc să-și decodeze sistemele audio. Indiferent dacă aveți un player MP3, casetofon, radio, navigație, DVD, CD auto sau orice alt tip de unitate audio, pentru a obține codul de deblocare este esențial să aveți seria dispozitivului audio.

Decodare Radio Casetofoane Auto Renault

În această secțiune, puteți obține online codul original de deblocare pentru echipamentul audio Renault, care poate fi instalat pe sisteme MP3, casetofoane, radiouri, navigații, DVD-uri, CD-uri auto sau playere. Pentru a iniția procesul de decodare a radio-ului Renault, identificați seria dispozitivului audio și completați formularul de comandă cu toate detaliile necesare. Procesăm decodările exclusiv online, fără a interveni fizic asupra echipamentului, astfel încât să nu afectăm sigiliul sau garanția acestuia.

Dacă aveți o altă variantă de serie care nu este prezentată în formular, vă rugăm să ne contactați, și împreună vom găsi o soluție.

Decodare Radio CD Renault – Cod Radio Renault

Pentru a decoda un sistem audio Renault, aveți nevoie de seria sistemului audio. Seria este întotdeauna afișată pe eticheta radio-ului de către producătorul Renault. În această secțiune, vă prezentăm trei variante de extragere a radio-casetofonului din bord:

  • Varianta A: Pentru unitățile audio cu 4 orificii în cele patru colțuri, puteți utiliza cheile dedicate PC5-83 sau cuie pentru lemn (Diametru = 3mm, Lungime = 80mm) pentru a extrage radio-ul din bord.
  • Varianta B: Unitățile cu 2 orificii în partea inferioară folosesc cheile dedicate PC5-132 sau pile de unghii pentru extragerea radio-ului.
  • Varianta C: Pentru vehiculele Renault fabricate după 2012, fără orificii de extragere, este necesar să îndepărtați ornamentul din jurul radio-ului și să desurubați cele 4 șuruburi pentru a accesa seria radio-ului.

Odată ce ați extras radio-ul din bord, fotografiați etichetele lipite pe placa radio-ului. Seria dispozitivului se găsește pe una dintre etichete. După aceea, puteți remonta radio-ul în bord și completa comanda de decodare în formularul de mai sus.

Radio / CD / Casetofon Renault Blocat Temporar

Dacă ați introdus codul de deblocare greșit de mai multe ori, radio-ul va intra în blocare temporară și afișează mesajul „CODE” sau poate să nu răspundă la comenzi. Pentru a debloca radio-ul, lăsați-l pornit timp de 1-2 ore. Timpul de deblocare poate varia în funcție de numărul de încercări eșuate.

Pentru majoritatea cazurilor, după aproximativ 1 oră de funcționare continuă, radio-ul se va debloca singur, iar mesajul „CODE” va fi înlocuit cu „0000”. La acest punct, puteți reintroduce codul de deblocare.

Realizăm decodări pentru radiouri auto Renault, casetofoane, playere, MP3-uri, navigații pentru aproape toate modelele Renault: R 4, R 5, R 6, R 9, R 11, R 14, R 18, R 19, R 20, R 21, R 25, R 30, P 1400, Alpine A110, Alpine A310, Fuego, Spider, Wind, Twingo, Modus, Master, Scenic, Grand Scenic, Grand Modus, Megane, Coupe, Clio, Captur, Kangoo, Koleos, Kadjar, Trafic, Rapid, Express, Mascott, Espace, Grand Espace, Safrane, Laguna, Avantime, Latitude, Talisman, Alaskan, Vel Satis, Twizy, ZOE, Fluence.

Cele mai recente unități audio Renault decodate includ: Becker Traffic Pro, Famar, Continental, LG, Blaupunkt, Philips, Humax, Bosch, VDO, Daewoo, Becker Carminat Navigation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *