Publicat pe Lasă un comentariu

Decodare Radio Audi – Coduri de Deblocare pentru Sistemele Audio OEM Audi

Recuperarea Sunetului: Cod Deblocare Casetofoane Honda în Câteva Clicuri

Serviciu de decodare radio Audi pentru toate modelele, inclusiv A3, TT RS, Q5. Obțineți coduri de deblocare pentru Audi Concert, Symphony, Bose și multe altele.

Serviciul nostru online de decodare a casetofoanelor auto Audi este răspunsul la nevoile posesorilor de autoturisme Audi care doresc să decodeze sistemul audio original furnizat de producătorul Audi. Indiferent de tipul de dispozitiv audio, fie că este vorba de un DVD player, CD player, casetofon, MP3 player, radio auto sau sistem de navigație, obținerea codului de deblocare necesită identificarea seriei dispozitivului audio.

Efectuăm decodări pentru majoritatea sistemelor audio utilizate în autoturismele Audi, obținând codurile de deblocare pentru numeroase modele de radio OEM Audi, inclusiv:

  • Coduri Radio Navigație Audi: BNS, RNS, RNS-C, RNS-D, RNS-E
  • Coduri Radio Audi Concert
  • Coduri Radio Audi Chorus
  • Coduri Radio Audi Symphony
  • Coduri Radio Audi Delta CC
  • Coduri Radio Audi Bose
  • Coduri Radio Audi Sound Choice

Pentru a iniția procesul de decodare a radioului Audi, trebuie să identificați seria dispozitivului audio și să completați formularul online cu toate detaliile necesare. Procesăm decodările exclusiv online, bazându-ne doar pe seria dispozitivului, fără a interveni fizic sau hardware asupra acestuia, ceea ce asigură menținerea sigiliului și a garanției.

Dacă aveți un alt tip de serie care nu poate fi selectat în formular, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi o soluție potrivită.

Pentru a decoda și recupera codul radio al unui sistem audio original Audi (OEM), cum ar fi un radio casetofon, CD player sau sistem de navigație, va trebui să găsiți seria dispozitivului. De obicei, seria este indicată pe eticheta radio sau poate fi afișată pe ecran la anumite modele.

Pentru sistemele audio Audi RNS-E și RNS-E Plus, puteți identifica seria utilizând metoda „Engineering Mode” sau accesând meniul de service. Acest proces necesită pași specifici, cum ar fi apăsarea butoanelor „VOLUME” și „POWER” în anumite secvențe.

Pentru sistemele care nu afișează seria pe ecran, va trebui să extrageți unitatea audio din bordul mașinii cu ajutorul cheilor dedicate pentru extragere. Aceste chei pot fi achiziționate de la magazine specializate în electronică/auto sau online. După extragerea unității audio, veți putea găsi seria pe etichetă.

Pentru a introduce codul de deblocare și a redobândi accesul la sistemul audio Audi, trebuie să urmați pașii corespunzători pentru fiecare tip de radio Audi (Concert, Symphony, Delta CC, Bose, Sound Choice). Acești pași implică apăsarea butoanelor corecte pentru a introduce cifrele corespunzătoare ale codului.

Este important să evitați introducerea repetată a unui cod incorect, deoarece acest lucru poate duce la blocarea permanentă a sistemului audio. Fiecare unitate audio OEM dintr-un Audi are propriul său cod de deblocare, și codurile de la alte unități audio similare nu vor funcționa. Asigurați-vă că urmați pașii corecți pentru unitatea dvs. specifică.

Oferim serviciul nostru de decodare pentru o gamă largă de modele Audi, inclusiv A3, TT RS, Q5, A4, RS4, TT, Q8, RS2, QUATTRO, S4, TTS, S6, S2, Coupe, A2, S3, R8, S7, S8, RS7, RSQ3, A8, S5, SQ7, RS6, A5, Q7, S1, Q3, SQ5, RS3, SQ2, RS5, Cabriolet, A6, A7 și A1, precum și pentru cele mai recente unități audio Audi, cum ar fi Audi Concert Radio, Audi Chorus, Audi Sound Choice Radio, Audi Bose Radio, Audi Delta CC Radio, Audi Symphony Radio și Audi RNS-E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *