Publicat pe Lasă un comentariu

Deblochează Rapid Sistemul Audio Audi cu Serviciul Nostru Online

Obțineți Codul pentru Radiourile și Casetofoanele Auto Blaupunkt

Dorești să deblochezi sistemul audio al mașinii tale Audi? Echipa noastră este aici pentru tine. Indiferent dacă este vorba de un DVD, CD-player, casetofon, MP3 player, radio auto sau sistem de navigație, obține controlul înapoi cu ajutorul serviciului nostru de deblocare. Tot ce ai nevoie este seria dispozitivului audio.

Ce Facem: Deblocare Radio și Casetofoane Auto Audi

Efectuăm deblocări pentru majoritatea sistemelor audio găsite pe mașinile Audi, inclusiv următoarele modele:

  • Coduri Radio Navigație Audi: BNS, RNS, RNS-C, RNS-D, RNS-E
  • Coduri Radio Audi Concert
  • Coduri Radio Audi Chorus
  • Coduri Radio Audi Symphony
  • Coduri Radio Audi Delta CC
  • Coduri Radio Audi Bose
  • Coduri Radio Audi Sound Choice

Cum Funcționează: Deblocare Radio și Casetofoane Auto Audi

Pentru a iniția procesul de deblocare a radioului sau casetofonului Audi, trebuie să identifici seria dispozitivului tău. După ce ai seria, completează formularul de comandă și noi ne ocupăm de restul. Procesăm exclusiv online, bazându-ne pe seria dispozitivului, fără a interveni fizic sau hardware asupra echipamentului. Sigiliul rămâne intact, iar garanția nu este afectată.

Unde Găsești Seria Dispozitivului Audi:

  • Pentru radio navigații Audi, seria este de obicei pe o etichetă sau poate fi găsită accesând meniul „Engineering Mode”.
  • Pentru radio CD-uri Audi, seria este pe eticheta unității, dar s-ar putea să fie nevoie să o extragi din bord cu ajutorul cheilor potrivite.
  • Asigură-te că ai găsit seria corectă pentru o deblocare reușită.

Introdu Codul Radio Audi:

Odată ce ai obținut codul de deblocare, trebuie să-l introduci corect pentru a putea utiliza din nou sistemul audio. Fiecare tip de radio Audi are proceduri specifice de introducere a codului.

Notă Importantă: Evită introducerea repetată a unui cod greșit, deoarece asta poate duce la blocarea permanentă a sistemului audio!

Serviciul nostru acoperă o gamă variată de modele Audi, inclusiv A3, TT RS, Q5, A4, RS4, TT, Q8, RS2, QUATTRO, S4, TTS, S6, S2, Coupe, A2, S3, R8, S7, S8, RS7, RSQ3, A8, S5, SQ7, RS6, A5, Q7, S1, Q3, SQ5, RS3, SQ2, RS5, Cabriolet, A6, A7 și A1.

Indiferent de tipul sistemului audio pe care îl deții, suntem aici pentru a-ți ajuta să îl deblochezi rapid și eficient!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *