Publicat pe

De astazi suntem disponibili 24/7, prin adaugarea butonului WhatsApp, direct in site

disponibili-24-7-adaugarea-buton-WhatsApp-direct-site

Inspirati de motto-ul: Oamenii se urasc pentru ca se tem, se tem pentru ca nu se cunosc si nu se cunosc pentru ca nu comunica. – Martin Luther King, oferim posibilitatea celor interesati sa intre in contact cu noi, simplu si rapid.

Butonul de WhatsApp, adaugat direct in paginile site, iti ofera posibilitatea de a comunica cu noi, 27/7.

Simplu si rapid. Avantajati de aceasta optiune sunt cei care au deja instalata pe telefon, aplicatia WhatsApp. Printr-un simplu click pe iconita WhatsApp, situata in fiecare pagina a siteului, colt dreapta ( vezi iconita WhatsApp? ) de astazi, puteti intra in contact cu noi.

Daca ai intrebari: cauti ceva pe site si nu ai gasit, te intereseaza ceva in mod special, ai un radio si nu cunosti codul de deblocare sau vrei sa stii cand reapare pe site un produs care are in prezent stoc zero sau vrei doar sa ne saluti, poti folosi cu incredere aceasta optiune!

De retinut:

Pentru cei care detin radio-uri si doresc sa afle codul de deblocare, nimic mai simplu! Chiar daca nu gasiti modelul d-voastra de radio, adaugat pe site, oferim codul de deblocare pentru toate modelele auto existente pe piata interna si internationala.

Indrazneste!