Comand, dar nu platesc. Ce se intampla cu comanda mea?

Relax, iti respectam decizia! Gratuitescu nu o sa se supere pe tine!

In cazul in care faci o comanda, dar din anumite motive nu o poti ( aici ne referim strict la modalitatea de plata, depunere numerar) confirma, statusul comenzii se va modifica din ”plata neconfirmata” in ”plata in asteptare”. Timpul de confirmare a platii este de 24 de ore. Daca timp de 24 de ore din momentul inregistrarii comenzii, depunerea nu a fost confirmata ( banii de taxa de transport nu au intrat in contul nostru ), comanda se va anula. Stocul produsului va fi actualizat pe site.

De retinut: daca ai un card bancar, si alegi sa faci plata prin Internet Banking, te rugam sa ne trimiti un print screen / foto cu chitanta de depunere. Este valabil si in cazul depunerii, de la casieria bancii unde faci depunerea. Poti sa ne trimiti printscreen-ul printr-un mesaj, la adresa noastra de mail sau direct pe WhatsApp, 0721 21 00 59.

Cele mentionate mai sus sunt valabile pentru toti cei care aleg, ca si modalitate de plata, plata prin depunere numerar.

Pentru toti ceilalti, exista modalitatea de plata prin Paypal sau plata Electroneum. La plata prin una din aceste modalitati de plata, comanda va trece automat, din ”plata in asteptare” in ”plata confirmata”. La aceste 2 modalitati de plata nu mai este nevoie de confirmarea platii din partea ta. Confirmarea se face automat, plata fiind inregistrata in sistem, ca fiind realizată.