Care este modalitatea de plata?

Toate produsele noastre sunt gratuite. Transportul este suportat de catre cumparator. Taxa de transport + cost ambalare colet, 3 euro. Suma se plateste printr-o simpla depunere de la orice casierie a bancii Raiffeisen ( pentru cei care nu pot face plata online, prin internet Banking ) sau prin Internet Banking ( cei care au un card bancar si nu doresc sa se deplaseze pana la o casierie a bancii Raiffeisen). Taxa de depunere este 0 lei ( daca suma este platita de la orice casierie a bancii Raiffeisen sau daca faci plata prin Internet Banking, si cardul tau este un card Raiffeisen ).

UPDATE (30/09/2018)

Gratuitescu a adaugat inca 2 modalitati noi de plata:

  1. Poti alege sa faci plata transportului direct prin Paypal ( nu este obligatoriu sa ai un cont Paypal. Tot ce ai nevoie este un card bancar. Tranzactia este 100% sigura. Se realizeaza direct pe site ul de plati Paypal. Gratuitescu nu poate avea ( si nici nu doreste ), acces la datele contului tau.
  2. Poti alege sa platesti cu criptomoneda. Criptomoneda acceptata de catre Gratuitescu, Electroneum. Poti face plata direct cu telefonul, scanâd codul portofelului nostru, direct din pagina de finalizare a comenzii.